logo

navicon
to-kidopia-prosferei

Προβληθείτε στην Kidopia

spring-fling

Super Ανοιξιάτικη Προσφορά!

Προβάλετε την επιχείρησή σας στο κοινό που πραγματικά σας ενδιαφέρει μέσα από τον μοναδικό εξιδεικευμένο οδηγό με περιεχόμενο αποκλειστικά για γονείς και παιδιά.

Ολοσέλιδη καταχώρηση στον πανελλαδικό Οδηγό Directory της Kidopia.gr στη κατηγορία  και την γεωγραφική περιοχή που σας αφορά. Η καταχώρηση περιλαμβάνει κείμενο, λογότυπο, πλήρη στοιχεία επικοινωνίας, Links, ωράριο λειτουργείας, Google Maps & έως 8 φωτογραφίες. Η ολοσέλιδη παρουσίαση σας θα είναι προβεβλημένη στον κατάλογο και δεν εμπεριέχει διαφημίσεις. Από 75 ευρώ το χρόνο, τώρα μόνο 50 ευρώ για πάντα! Δείτε μία ολοσέλιδή καταχώρηση πατώντας εδώ.

Καλέστε τώρα στο 211 7709905 ή επικοινωνήστε με το Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τι είναι το νέο portal Kidopia.gr;
Η Kidopia είναι ότι πιο φρέσκο και καινοτόμο για γονείς και παιδιά έως 12 ετών στο ελληνικό διαδίκτυο. Είναι η πρώτη πλήρης διαδικτυακή πύλη με εξειδικευμένο περιεχόμενο, σχεδιασμένη έτσι ώστε να μπορεί να χρησιμοποιείται από ενηλίκους αλλά και από παιδιά. Όλο το περιεχόμενο είναι στοχευμένο και χρηστικό, μιας και συνδυάζει Αρθρογραφία σε πάνω 10 κατηγορίες, πλήρη οδηγό διασκέδασης και ψυχαγωγίας, Online παιχνίδια, Παιδικό περιεχόμενο, πλήρη ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ Κατάλογο / Directory υπηρεσιών και επαγγελματιών και περιοχή Αγγελιών. Η φιλοσοφία μας είναι να προσφέρουμε οποιαδήποτε πληροφορία μπορεί να αναζητά κάποιος σχετικά με το παιδί, προσφέροντας παράλληλα μέρος των κερδών σε ιδρύματα και οργανισμούς που έχουν να κάνουν με την παιδική μέριμνα. Το όραμα της KIdopia, έχει αναγνωριστεί από το ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ - ΕΣΠΑ 2007-2013 όπου και έχει λάβει χρηματοδότηση για την ανάπτυξή της.

Τι διαφορετικό προσφέρει από οτιδήποτε άλλο στο ελληνικό διαδίκτυο;
Η Kidopia προσφέρει ένα μοναδικό συνδυασμό υπηρεσιών & περιεχομένου που δεν θα βρείτε αλλού:
Αρθρογραφία
Νέα: Πλήρης αρθρογραφία, άμεση ενημέρωση, κείμενα που μας εξάπτουν την φαντασία από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο.
Υγεία & Ψυχολογία: Άρθρα παιδιατρικής, παιδοψυχολογίας, διατροφής και νέα για την υγεία.
Συνταγές Junior Gourmet: Συνταγές σε 11 κατηγορίες περιλαμβανομένων συνταγών στις οποίες μαγειρεύουν οι ενήλικες μαζί με τα παιδιά και οδηγίες βήμα – βήμα.
Internet & Τεχνολογία: Τεχνολογία, Gadgets, Παιχνιδομηχανές, Νέες κυκλοφορίες παιχνιδιών και ασφάλεια στο διαδίκτυο.
Μουσική & Βιβλία: Παρουσιάσεις όλων των νέων κυκλοφοριών.
Σινεμά &  DVD: Οδηγός διασκέδασης με όλες τις νέες παιδικές ταινίες, αναλυτικές παρουσιάσεις με trailers, σημεία και ώρες προβολής σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Τηλεόραση: Το παιδικό τηλεοπτικό πρόγραμμα σε όλα τα κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας συμπεριλαμβανομένης και των συνδρομητικών τηλεοράσεων.
Η καλύτερες βόλτες: Εκδηλώσεις και  δραστηριότητες στην πόλη.

Πανελλαδικός Οδηγός / Directory
Φιλοδοξεί να καλύψει το μεγάλο κενό που υπάρχει στην ολοκληρωμένη πληροφόρηση σχετικά με πράγματα που αναζητούν οι γονείς σε καθημερινή βάση. Δίνει την δυνατότατα εξειδικευμένης αναζήτησης χωρίς ανάλωση χρόνου. Περιλαμβάνει υπηρεσίες, εταιρίες, καταστήματα, δημόσιους οργανισμούς, εκπαιδευτικά ιδρύματα κ.α.

Αγγελίες
Το Portal διαθέτει σύστημα ανάρτησης μικρών αγγελιών. Η ανάρτηση γίνεται δωρεάν από τους χρήστες του Portal. Ο μηχανισμός λειτουργίας των αγγελιών δίνει τη δυνατότητα προαιρετικής δικτύωσης και επικοινωνίας των χρηστών με κοινά ενδιαφέροντα και την αξιοποίηση από επαγγελματίες, εκπαιδευτικούς και εθελοντικές ομάδες.

Περισσότερα
Μόδα, Κατοικίδια, Πάρτι, Ταξίδια & Εκδρομές.

Παιδικό Περιεχόμενο
Παιδικό Μενού: Ειδικά σχεδιασμένο μενού πλοήγησης με εικόνες για τα παιδιά ακόμη και προσχολικής ηλικίας.
Printables (Υλικό Εκτύπωσης): Χρωμοσελίδες, Προσκλήσεις για Πάρτι, Σχολικά Προγράμματα, Κατασκευές.
Οnline Παιχνίδια: Online παιχνίδια για παιδιά με στόχο την ψυχαγωγία.
Κατασκευές: Παρουσίαση Ιδεών για κατασκευές και χειροτεχνίες.
Συνταγές: Ειδική κατηγορία συνταγών ειδικά επιλεγμένες για να μπορούν να δημιουργούν τα παιδιά με την επίβλεψή η την βοήθεια μεγαλύτερων.
Μαθαίνω: Εκπαιδευτικό υλικό, πειράματα, νέα.

Κάρτα Προνομίων
H Kidopia εγκαινιάζει στο αμέσως επόμενο διάστημα την κάρτα προνομίων Kidopia Club Card. Η κάρτα αυτή δίνει την δυνατότητα στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις να προσφέρουν ειδικά προνόμια, εκπτώσεις ή προσφορές σε υποψήφιους πελάτες, χωρίς κανένα απολύτως κόστος για τις ίδιες ή για τους χρήστες.  Οι προσφορές αυτές μπορούν να έχουν χρονική διάρκεια ή να αλλάζουν κατά την διάρκεια του έτους.

Καλέστε τώρα στο 211 7709905 ή επικοινωνήστε με το Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Συνεργαστείτε με το Kidopia »

Παιδιά

  • KM CRAFTS
  • KM GAMES
  • KM LEARNING
  • KM COLOURING
  • KM ANIMALS
  • KM MOVIES
  • KM INVITES
  • KM BOOKS
  • KM SCHOOL
  • KM TV